Návrhy

    myGarden

    Nástěnné svítidlo

    Shades, antracitová 171829316 Najít podobné výrobky
    • Stylová úspora

      17182/93/16

      myGarden

      Nástěnné svítidlo

      17182/93/16 Najít podobné výrobky

      Jedinečný design pro jedinečné okamžiky pod širým nebem. Toto elegantní antracitové nástěnné svítidlo Philips vydává teplé bílé úsporné světlo. Krásné efekty dvousměrného světla vás vyzvou k posezení a odpočinku na zahradě. Zobrazit všechny výhody

    Videa

    [trigger to render Video Gallery]

    Obrázky

    Stylová úspora

    • Mimořádně dlouhá životnost žárovky

      Mimořádně dlouhá životnost žárovky

      Součástí balení je žárovka Philips s mimořádně dlouhou životností – až 20 000 hodin.

    • Šetřící energii

      Šetřící energii

      Oproti ostatním běžným žárovkám tato Philips žárovka šetří energii, a tak vám pomáhá šetřit vaše peníze i životní prostředí.

    • Odolné proti vlivům počasí

      Odolné proti vlivům počasí

      Toto venkovní svítidlo Philips je speciálně navrženo pro vlhké venkovní prostředí a prošlo náročnými testy, které zajistily jeho voděodolnost. Stupeň ochrany IP popisují dva údaje: první označuje stupeň ochrany proti prachu a druhý proti vodě. Svítidlo je zkonstruováno s ochranou IP44: je chráněno proti stříkající vodě a jedná se o výrobek, který je nejběžnější a nejvhodnější pro všeobecné venkovní použití.

    • Vyzařuje laskavé teplé bílé světlo

      Vyzařuje laskavé teplé bílé světlo

      Philips Outdoor je řada venkovních svítidel, která vytvářejí nádherně teplé, laskavé osvětlení. Teplota chromatičnosti je nastavena na hodnotu 2700 K. Svítidla poskytují spoustu světla pro jasnou viditelnost, to abyste po pracovní době mohli využívat své venkovní prostory, jak se vám zlíbí, a uvolnit se při pomyšlení na bezpečnou noční zahradu.

    • Efekt dvousměrného světla

      Efekt dvousměrného světla

      Efekt dvousměrného světla pro všeobecné osvětlení zahrady.

    • Zvolte si moderní styl

      Toto svítidlo bylo navrženo v Evropě a vyznačuje se jedinečným, charakteristickým designem, který přispěje k vytvoření venkovního prostředí s moderním vzhledem.

    • Zvolte si venkovní nástěnná svítidla

      Využijte své venkovní prostory naplno prostřednictvím tohoto nástěnného svítidla, které se dokonale hodí pro montáž na vchodové dveře nebo na zdi terasy.

    • Snadné nastavení pro každé použití

      Toto svítidlo a instalační prvky jsou určeny pro přímou a jednoduchou instalaci: všechny potřebné praktické nástroje pro začátek jsou přibaleny, například klíč a šroub torx. Přiloženy jsou také přehledné pokyny k místu instalace výrobku a příslušné informace o stupni voděodolnosti podle hodnocení ochrany IP.

    Zobrazit všechny specifikace