Společnost Signify: světový lídr na trhu s osvětlením

V květnu 2018 společnost Philips lighting oznámila zahájení používání nového názvu firmy. Z Philips lighting, společnosti, jejíž jméno má své nezaměnitelné vůdčí místo v oblasti osvětlení, se tak během krátké doby stala společnost Signify. Jak uvedl výkonný ředitel společnosti, Eric Rondolat, nové jméno má mnohem lépe odrážet strategii a vizi celé firmy a záměr společnosti odhalit mimořádný potenciál světla, které dokáže změnit svět. Značka Philips jako taková však touto změnou nezanikla. Produkty na základě licenční smlouvy s Royal Philips i nadále ponesou jméno této značky. Jaké oblasti tedy nyní společnost Signify zastřešuje? 

Signify jako jednička na trhu

Philips je již po dlouhou dobu vnímána jako přední světová značka v oblasti produktů, systémů a služeb propojeného LED osvětlení. A společnost Signify nyní na tuto tradici plynule navazuje. Výrobky a služby společnosti slouží nejen profesionálům, ale také běžným spotřebitelům. Signify přetváří městské prostory, pracoviště, komunity, stadiony, nákupní centra a mnohé městské budovy a domovy za maximalizace využití elektrické energie. Signify si klade za cíl poskytovat svým zákazníkům nové, dosud neobjevené zážitky.

Signify jako inovátor

Společnost je však také průkopníkem vývoje a inovací v oblasti osvětlení. V současné době se zaměřuje na osvětlení pro Internet věcí a své úsilí věnuje propojenému osvětlení. Platforma IoT s názvem Interact umožňuje využívat moderní technologie a zpracovávat a analyzovat velké množství dat.
Signify však přináší také inteligentní osvětlení Philips Hue, které lze ovládat prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu a prostřednictvím kterého lze dosáhnout zcela nových zážitků v oblasti osvětlení domácnosti, propojení hráčského prostředí s okolními světly nebo při sledování televize či poslechu hudby.

Systém IPS pomáhá při navigaci

Světlo lze využít také pro určování polohy uvnitř budov a k navigaci zákazníků, pacientů či řidičů. Pomocí technologie IPS lze komukoliv uvnitř budovy, kdo vlastní chytrý telefon, usnadnit nakupování a orientaci v prostoru.
Pozadu nezůstává Signify ani v oblasti architektonického osvětlení. Výrazné designy a inovativní technologie – to je Modular Lighting Instruments – průkopnické architektonické osvětlení, které Signify vyvíjí již téměř 35 let..

Signify jako zaměstnavatel

Jak již bylo zmíněno výše, společnost Signify je již velmi dlouhou dobu lídrem na trhu osvětlení. Je dvakrát větší než její největší konkurent a v 70 zemích zaměstnává více než 32 000 lidí. Své výrobní závody má ve všech hlavních oblastech světa. Produkty společnosti Signify se prodávají ve 180 zemích. Signify pomáhá vytvářet chytřejší budovy, domovy i města.

Udržitelnost v srdci našeho podnikání

Srdcem podnikání společnosti Signify je snaha o udržitelnost. Cílem společnosti je neutrální hliníková stopa a 80 % příjmů pocházejících z udržitelných produktů, systémů a služeb. Tohoto cíle společnost dosáhne již do roku 2020. Stejně tak se Signify zaměřuje na eliminaci odpadu ukládaného na skládkách, na dosažení bezpečnosti na pracovištích a na vytvoření vyškoleného ekologického dodavatelského řetězce.

Profesionální i spotřebitelské osvětlení

Společnost Signify se dlouhodobě zaměřuje na výzkum toho, jak světlo ovlivňuje pocity štěstí a produktivitu lidí. Všechny osvětlovací systémy a svítidla jsou proto zaměřena především tak, aby měla pozitivní dopad na životy lidí. Pokud se navíc inteligentní osvětlovací systémy propojí, vznikne energeticky účinné a mnohem bezpečnější prostředí pro celé obchodní domy či města.

Signify je průkopníkem v chytrém osvětlování měst

Signify poskytuje také několik služeb, které pomáhají dosáhnout efektivního osvětlení obchodních prostor. Patří k nim například vyhodnocení stávajícího systému osvětlení, vytvoření nového plánu osvětlení, bezproblémová údržba, vzdálená podpora a zaručený výkon osvětlení.
Svítidla a žárovky Philips jsou po celém světě známy svým charakteristickým tvarem, vysokou účinností, úsporností, ekologickou šetrností, kvalitou a dlouhodobou životností. S žárovkami Philips dokážete vytvořit takřka jakoukoliv atmosféru svého domova a osvětlíte všechny místnosti i okolí svého domu tak, aby u vás byl vždy dostatek světla pro každou činnost. S aplikací a propojeným osvětlením Philips Hue se navíc běžné osvětlení domova dostává na úplně jinou úroveň. Jediným dotekem nebo hlasovým příkazem změníte své osvětlení na jakoukoliv barvu či intenzitu. Světla na dálku jednoduše rozsvítíte, nebo zhasnete. Osvětlení Philips Hue dokáže reagovat na vaše zvyky a z vašeho domova vytvoří místo, kde se budete cítit dobře za všech okolností.
Společnost Signify je jednoduše průkopníkem v mnoha oblastech. Hledáte-li kvalitní osvětlení, které vám poskytne dostatečný komfort, pocit bezpečí a přirozenou a příjemnou atmosféru, vyberte si osvětlení Philips.

Související články

Co je světelný smog a jak vzniká světelné znečištění

Setkali jste se s pojmem světelný smog nebo světelné znečištění? Boj se světelným znečištěním lze vyhrát díky moderním technologiím. Více v článku!

"Návod, jak správně osvětlit sportoviště"

Průvodce správným osvětlením vnitřních i venkovních sportovišť. Přečtěte si návod jak správně nasvítit sportovní plochu stadionu, haly nebo celého sportovního areálu, abyste dopřáli dokonalý zážitek jak sportovcům, tak divákům.

Osvětlení budov a jejich fasád – tipy jak na to

Vhodně zvolené osvětlení budov podtrhne architektonické detaily a zvýší atraktivitu celé ulice či městské čtvrti.